Connect with us

Evenimente

Percheziții în comuna Prăjeni. Trei tineri sunt anchetați pentru furt și distrugere

Published

on

Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi, în colaborare cu poliţişti din cadrul IPJ Iaşi, au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Prăjeni din judeţul Botoşani şi Plugari din judeţul Iaşi.

Aceştia efectuează cercetări în mai multe cauze penale privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi distrugere, comise în luna martie a acestui an pe raza localităţilor menţionate.

Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care prezintă interes în cauză.

În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de trei tineri din comuna Prăjeni, cu vârstele cuprinse între 18 şi 27 de ani.

În cauză se continuă cercetările  pentru infracțiunile reținute în sarcina celor trei, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție procedurală.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad