Connect with us

Evenimente

Amenzi de sute de mii lei în 24 de ore, în județul Botoșani

Published

on

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, în ultimele 24 de ore, jandarmii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.400 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare, pe timpul misiunilor executate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19.

218 persoane aflate în izolare la domiciliu au fost verificate în cadrul acțiunilor desfășurate în sistem integrat cu lucrători de poliție. În total, 79 de jandarmi au participat la aceste misiuni, fiind folosite 24 de autovehicule

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean, au fost efectuate verificări la 1.143 persoane izolate la domiciliu și 79 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. De asemenea, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 265.000 de lei, dintre care 2 pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea la domiciliu și 77 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de peste 129.000 de lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad