Connect with us

Administratie

Urban Serv a achiziționat din Olanda soluții pentru dezinfectarea străzilor

Published

on

Potrivit reprezentanților societății Urban Serv, la acțiunile de dezinfectare realizate până acum și care urmează în această lună, se folosesc tre substanțe principale.

Este vorba de Kemtek oxide, o soluție de ultimă generație produsă în Olanda , care are în compoziție dioxid de clor, un produs bicomponent cu procedura simplă de utilizare, în urma folosirii acestuia nerezultând produse reziduale. Nu este un produs coroziv. Are toate avizele de biocid TP2, TP4, TP5, TP 11 de la Ministerul Sănătății. Pentru dezinfecția de străzi concentratia avizată  este cuprinsă între 0,4% Si 1%. Noi folosim o concentrație de 1%. Nu este un produs nociv fiind pe baza de dioxid de clor, nu necesita clătire.

De asemenea, este folosit KS26, un agent care curăță și dezinfectează cu clor activ bactericid și fungicid. În urma acestuia rezultă spumă activă, necesită clătire. Corespunde normelor de spălare și dezinfectare. Componentele sale sunt organice și biodegradabile. Are toate avizele de la Ministerul Sănătății.

Al treilea produs are la bază hipocloridul de sodiu și este folosit în cazul în care nu sunt în stoc primele două substanțe. Este un produs avizat dar a căror efecte sunt mai scăzute față de efectele de la primele două soluții.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad