Connect with us

Sport

O parte din angajații FC Botoșani au intrat în șomaj tehnic

Published

on

Personalul administrativ al clubului FC Botoșani a intrat în șomaj tehnic, începând de astăzi. Decizia a fost luată de Valeriu Iftime, patronul clubului botoșănean. Deocamdată, jucătorii nu vor intra în șomaj tehnic dar Valeriu Iftime nu exclude această variantă, dacă nu se va relua campionatul în cursul lunii viitoare.

În momentul de față, situația financiară a clubului FC Botoșani nu este una foarte dificilă. Valeriu Iftime a precizat că în contul clubului urmează să intre aproximativ 300.000 de euro din drepturile TV plus încă 300.000-400.000 de euro dintr-un credit bancar care deja a fost aprobat. Patronul FC Botoșani consider că dacă se va relua campionatul în luna mai, nu vor fi niciun fel de problem.

“Deocamdată vorbim de personalul administrativ al clubului și urmează să mai vedem. Totul depinde când va începe campionatul. Urmează să discut și cu jucătorii și staff-ul tehnic. Îmi dă statul 2000-3000 de lei și mai pun eu diferența. Orice ban intră în club este important în perioada asta. La sfârșitul lunii martie ar fi trebuit să primim vreo 300.000 de euro din drepturile TV. Mai avem un credit aprobat, de vreo 300.000-400.000 de euro, care a fost luat pentru a ne asigura o stabilitate financiară, pentru a nu întârzia plata salariilor și pentru a avea bani de prime. Dacă se reia campionatul și primim drepturile TV, ne descurcăm financiar”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad