Connect with us

Politica

Doina Federovici: “PNL-ului îi pasă doar de bănci și de profitul acestora!”

Published

on

COMUNICAT DE PRESĂ. Am votat în Senat legea pentru scutirea de chirie a celor afectați de starea de urgență, alături de amânarea rambursării creditelor bancare, fără niciun cost suplimentar!

Alături de colegii mei din grupul PSD de la Senat acționăm decisiv în sprijinul populației și al economiei.

Ne implicăm direct prin inițierea de legi cu soluții practice la problemele românilor! Nu mai așteptăm bâlbele și rateurile pe care le dă Guvernul cu fiecare OUG aprobat!

Alături de legea pentru amânarea rambursării creditelor bancare, fără niciun cost suplimentar, am adoptat ieri în Senat proiectul legislativ pentru scutirea de chirie a sediilor de firme afectate.

Astfel, am luat decizia de suspendare la cerere a plății chiriei pentru sedii ori puncte de lucru ale operatorilor economici, profesioniștilor și autorităților publice și entităților juridice de drept privat, a căror activitate a fost întreruptă sau restrânsă urmare a aplicării stării de urgență.

Scutirea de plata chiriei se aplică de la 1 Martie până inclusiv în luna de după încetarea stării de urgență.

În mod firesc, locatorii, adică proprietarii imobilelor închiriate, care nu încasează contravaloarea chiriei, potrivit proiectului de lege, sunt scutiți de plata obligațiilor față de bugetul de stat și bugetele locale aferente chiriilor neîncasate.

După ce vor vota și colegii deputați de la PSD și legea va fi promulgată de președintele României, va intra în vigoare legea de scutire de la plata chiriei alături de legea pentru suspendarea plății ratelor bancare, fără dobânzi și penalități pentru creditele luate de populație sau de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus.

PNL nu ține cont de problemele cu care se confruntă românii, fie că sunt angajați, fie că sunt reprezentanți ai IMM-urilor!

Ultimele măsuri aprobate de Guvernul Orban demonstrează că liberalilor nu le pasă de românii de rând și de companiile românești care trebuie sprijinite pentru a depăși criza actuală.

PNL-ului îi pasă doar de bănci și de profitul acestora!

PSD nu abandonează! PSD rămâne pe baricade! PSD continuă să ia măsuri de protejare a cetățenilor și antreprenorilor români prin legi votate în Parlament în regim de urgență! Suntem alături de fiecare român!

Sursa: COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad