Connect with us

Administratie

ANUNȚ. NOVA APASERV ia noi măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19 !!!

Published

on

Operatorul de apă prelungeste suspendarea comunicată începând cu data de 12.03.2020 până la ieșirea din starea de urgență decretată a activităţilor de relaţii cu publicul care implică constatări/verificări la domiciliul clienţilor, respectiv:

Citirea semestrială a  contoarelor din condominii cu precizarea că facturarea consumului se va face în baza indexurilor declarate de către clienţi telefonic sau on-line iar în lipsa acestora, facturarea se va face din oficiu.

Primirea cererilor de citiri în condominii la ghişeul Relatii cu Publicul, acestea putând fi transmise on- line. Eventualele recalculări se vor efectua în condiţiile transmiterii  ataşat la cerere, a fotografiilor contoarelor din care să se observe în clar seria contorului, sigiliul aplicat şi indexul acestuia.

Programările pentru verificarea metrologică periodică a contoarelor din apartamente, pentru clarificări clienţii fiind rugaţi să se adreseze on-line .

De asemenea, operatorul sistează pe aceeaşi perioadă audienţele şi activitatea de relaţii cu publicul din cadrul compartimentului de Recuperări Creanţe, clienţii fiind rugaţi să ne contacteze on-line, având la dispoziţie pagina de internet www.apabotosani.ro. și adresele de e-mail nova@apabotosani.ro şi relatii@apabotosani.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )