Connect with us

Economic

Om de afaceri botoșănean: “Deocamdată nu dăm oamenii în șomaj”

Published

on

Unele companii mari din Botoșani își continuă activitatea chiar dacă o fac la un nivel mai scăzut decât în mod normal. Angajații nu au fost trimiși în șomaj dar oamenii de afaceri botoșăneni nu exclud să se ajungă într-o astfel de situație.

Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al companiei Elsaco, a precizat că trebuie să existe o implicare serioasă a guvernului pentru salvarea economiei în România dar se așteaptă ca majoritatea firmelor să înregistreze pierderi semnificative.

“Noi deocamdată nu dăm oamenii în șomaj. Nici măsurile anunțate de guvern încă nu sunt valide. Eu nici nu critic și nici nu laud. Creditele cu garanție guvernamentală nu o să le dea la toți. Acele unități închise, tip HORECA, trebuie în mod obligatoriu ajutate. Există și alte companii afectate dar acolo trebuie măsurat și găsită formula prin care să fie ajutate. Vor fi foarte mulți afectați, vor fi și mulți profitori”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

“Am discutat acum vreo două săptămâni, Camera de Comerț a României a dat un set de măsuri. Deocamdată așteptăm lucruri concrete. Punctual, sunt tot felul de greutăți”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad