Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Va fi o problemă financiară la toate cluburile din România”

Published

on

Șansele ca lotul FC Botoșani să se reunească pe 10 aprilie sunt aproape zero. Numărul cazurilor de Coronavirus a crescut în ultima perioadă iar campionatul nu va putea fi reluat prea curând.

În urmă cu două săptămâni, oficialii clubului FC Botoșani anunțau că în prima jumătate a lunii aprilie vor reveni jucătorii la pregătire. Ținând cont de situația din România și din Europa, reunirea lotului va trebui amânată deoarece nimeni nu știe când se va relua Liga 1.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că în momentul de față este o stare de incertitudine și nu știe care vor fi efectele acestei pandemii. El se așteaptă ca toate echipele să fie serios afectate din punct de vedere financiar.

“Până nu se dă vreo regulă națională, să vedem cât stăm în casă, nu poate fi vorba de a chema fotbaliștii la treabă. Nu știm când se va relua campionatul, totul depinde de situația din Europa și din România. Am discutat cu Anton și vom vedea. Nu știu cât durează, câți bani dă Liga, nu știu câți sponsori rămân. Sigur că va fi o problemă dar nu pot măsura gravitatea. Va fi o problemă financiară la toate cluburile din România”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad