Connect with us

Sport

Premier League se poate relua abia in iulie, dar in conditii speciale. Ce scrie presa din Albion dupa ultima sedinta oficiala

Published

on

Premier League, unul dintre cele mai urmarite campionate ale lumii, s-ar putea relua abia in luna iulie, din cauza pandemiei de coronavirus.
Este o ipoteza care s-a luat in discutie la sedinta care a avut loc sambata seara. Liverpool abia asteapta sa inchida acest sezon, sezon in care are 25 de puncte avans fata de Manchester City, cu 9 etape inainte de final.
Ar fi primul titlu pentru “cormorani” dupa o pauza de 30 de ani. Ramane totusi de vazut ce decizie finala se va lua in contextul acestei pandemii uriase de coronavirus, care a ucis deja in lume peste 30.000 de oameni.
Sambata a avut loc sedinta la care au participat reprezentantii Federatiei si Ligii din Anglia. S-a lansat acolo scenariul ca meciurile din Premiership sa se reia in luna iulie, dar cu portile inchise, si asta numai daca situatia din Marea Britanie o va permite, dupa cum anunta site-ul liverpoolecho.co.uk.
Practic, cele 9 etape ramase de disputat s-ar comprima extrem de mult si s-ar juca toate pe parcursul a doar 4-6 saptamani, dar cu conditiile ca meciurile sa fie disputate cu portile inchise, dupa cum mai scrie ziarul de mai sus.

Citește mai mult pe Ziare.com

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad