Connect with us

Administratie

Primăria taie banii pentru festivaluri și activitățile sportive pentru a cumpăra materiale de protecție de apartură medicală

Published

on

Ședința de consiliu municipal din această lună va prin intermediul aplicației instalate pe tabletele consilierilor municipali, care își vor putea exprima punctele de vedere și vor putea vota electronic.

Potrivit primarului Cătălin Flutur, în ședința de Consiliu Local de marți, pe ordinea de zi va fi o rectificare de buget excepțională, în condițiile crizei provocate de coronavirus. Se propune alocarea de sume suplimentare pentru cheltuielile pe care le presupune lupta cu pandemia, inclusiv pentru achiziția de materiale de protecție și dezinfecție, precum și achiziția de aparatură medicală în regim de urgență. Conform proiectului lui Cătălin Flutur, vor fi tăiate alocările bugetare pentru cheltuieli neesențiale, precum organizarea de manifestări publice cu ocazia zilei orașului sau finanțarea proiectelor asociațiilor neguvernamentale din cultură sau sport (într-o perioadă în care oricum nu mai sunt organizate competiții sportive). Toți acești bani vor fi direcționați pentru cheltuielile extraordinare presupuse de măsurile luate la nivel local împotriva pandemiei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad