Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer: “Toată lumea e îngrijorată și vrea să reducă salariile”

Published

on

Situația în Liga 1 devine din ce în ce mai complicată. Campionatul este întrerupt, cluburile nu au mai primit banii din drepturile TV și nu au bani să plătească salariile jucătorilor.

Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi OSK, ține legătura cu mai mulți conducători din Liga 1 și spune că sunt probleme financiar. Deocamdată, la Sepsi Sf. Gheorghe nu s-au luat măsuri privind micșorarea contractelor sau trimiterea fotbaliștilor în șomaj tehnic.

„Trebuie să trecem sănătoşi de perioada asta grea. E urât fără fotbal. Nu trebuie să ne detaşăm de acest fenomen, fiindcă lucrurile se pot agrava. Să dea Domnul să nu fie mai rău decât acum pentru tot sportul românesc! Trebuie să  luăm decizii corecte, să gestionăm bine situaţia, să putem relua activitatea în condiţii bune. Nici aici nu trebuie acţionat în pripă, cu panică.
Am discutat şi eu cu colegii din Liga 1, toată lumea e îngrijorată şi vrea să  reducă salariile. Nu poţi să o faci decât pe cale amiabilă. Să fim corecţi, panicaţi sunt şi fotbaliştii, au şi ei credite, au familii, sunt angajaţi în diverse proiecte, şi ei sunt neliniştiţi. Am vorbit şi la club, la nivel de patronat, de conducere, despre cum vom acţiona în viitorul apropiat.  Noi, la Sepsi, avem banii jucătorilor plătiţi la zi, Aşteptăm să  vedem cum vor evolua lucrurile şi apoi vom decide cum vom proceda pentru a putea supravieţui”, a declarat Cornel Șfaițer la Telekom Sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad