Connect with us

Sanatate

COVID-19. Un medic botoșănean estimează că în 2-3 săptămâni va fi ca în Italia și Spania

Published

on

Pandemia de coronavirus se extinde România iar numărul persoanelor infectate și al deceselor crește de la o zi la alta. Autoritățile statului au luat măsuri graduale iar acum situația pare să devină una foarte complicată.

Medicii botoșăneni se așteaptă ca în următoarele două-trei săptămâni să se înregistreze un număr foarte mare de persoane infectate cu COVID-19.

“Chiar nu vede nimeni imaginile de azi din Spania? După ce atâtea zile am văzut Italia? Cât credeți că mai avem până acolo? 2-3 săptămâni! Vom trata cu toții COVID-19, în orice spațiu disponibil!”, este mesajul postat de medicul Valentina Morcov.

Deși la nivel declarativ, reprezentanții Ministerului Sănătății și guvernului ne anunță că totul este sub control, că sunt pregătiți, în realitate sunt probleme din ce în ce mai serioase. Deja medicii din Iași refuză să primească cazurile grave din Botoșani. Ieri a fost refuzat transferul unui pacient cu COVID-19 plus TBC, posibil multidrog-rezistentă, pe motiv că încă nu e suficient de grav.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad