Connect with us

Sanatate

Medicul Tamara Ciofu: “Vă stau la dispoziție tuturor celor care aveți nevoie de sfaturile mele”

Published

on

Medicul Tamara Ciofu și-a publicat numărul de telefon pe contul de facebook și a anunțat că va oferi sfaturi și recomandări pacienților.

Redăm mesajul postat de medical Tamara Ciofu, deputat PSD Botoșani:

În aceste momente, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de #solidaritate și #bunătate – cea mai frumoasă calitate pe care o poate avea un Om, ce provine din iubire, înțelepciune și altruism. Mă bucur să văd că oameni simpli, asociații de binefacere și firme s-au mobilizat și au venit în sprijinul celor care se confruntă direct cu virusul COVID 19.

Este firesc ca cea mai mare parte a eforturilor să se îndrepte spre cei confirmați cu virusul COVID 19 sau declarați “contact apropiat” însă, vă rog să nu uitați de categoriile de #persoane aflate #în_dificultate și să-i #sprijiniți în măsura în care vă permiteți.

Ca medic, la rândul meu, sunt alătuiri de personalul medical împreună încercând să tratăm pacienții care au nevoie de noi. Știu că medicii de familie sunt conectați cu pacienții care sunt înscrisi pe listele lor însă sunt persoane care nu au medic de familie și care mă pot contacta telefonic la nr. de #telefon 0745491608.

Vă stau la dispoziție tuturor celor care aveți nevoie de sfaturile mele. Zilele acestea, cazurile discutate telefonic pentru care am oferit #recomandări_medicale chiar nu necesitau deplasarea pacienților. Să încercăm pe cât posibil să nu aglomerăm Unitățile de Primiri Urgențe.

#Respect pentru cei din prima linie care luptă împotriva acestui virus.

Vă sfătuiesc să aveți o conduită preventivă, să evitați contactele și deplasările inutile, să respectați indicațiile autorităților și să vă păstrați calmul

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad