Connect with us

Economic

Donație consistentă făcută de un om de afaceri botoșănean. Zeci de mii de produse au ajuns la Secția de Boli Infecțioase

Published

on

Sergiu Olaru este primul om de afaceri botoșănean care a răspuns pozitiv apelului medicilor și a făcut o donație consistentă unei unități medicale.

În timp ce unii oameni de afaceri din Botoșani încearcă să profite de această situație și să câștige cât mai mult, Sergiu Olaru a dotat Secția de Boli Infecțioase cu o parte din materialele necesare în ”războiului” contra Coronavirusui.

Omul de afaceri Sergiu Olaru consideră că este perioada critică în care ne aflăm nu ne permitem să stăm indiferenți deoarece printre victime ar putea fi părinții sau bunicii noștri.

”Am fost sunat de doamna Valentina Morcov să îmi spună dacă am posibilitatea să o ajut deoarece trece printr-o perioadă critică și are nevoie sprijin pentru că urmează o perioadă foarte grea pentru medicii din spital. Am primit o listă de la spital, am comandat urgent de la o companie din Brașov să rezolvăm urgent  și am achizițonat tot ce aveau pe stoc. O parte din ele au ajuns astăzi la Secția de Boli Infecțioase. Am discutat cu cei de la Comfortex Botoșani să producem urgent 10000 de măști, așteptăm răspuns pentru dezinfectanți. Lista cu nevoile spitalului o voi face public și fac apel la toți oameni de afaceri să ajute cu cât de puțin pot ei acum când este nevoie, fără a judeca și a spune că nu e treaba noastră și că e treaba statului român. Credeți-mă că mă doare sufletul să fiu indiferent. Cu toții avem familii și trebuie să fim uniți. În situația văzută de mine cu aceste lipsuri din spitale, va fi greu să trecem peste această perioadă. Toți cei care vor să ajute, să meargă personal la spitale și să ducă ce cred ei de cuviință din lista cu necesarul de urgență. Cu toții vom fi loviți de criza economică de după coronavirus, dar mai rău va fi dacă pierdem pe cineva din familie sau din prieteni. Trebuie să acționăm! Doamne, ajută!”, a declarat omul de afaceri Sergiu Olaru.

Acesta a comandat la Brașov 25000 perechi de mănuși, 10000 șorțuri impermeabile, 10000 botoșei, 10000 capeline, 10000 pahare, 10000 boluri, 10000 farfurii, 10000 caserole, 10000 tacâmuri. Pe lângă toate acestea, a cumpărat și două mașini de spălat lenjerii, pentru secțiile de adulți și copii de la Infecțioase.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad