Connect with us

Sport

Jucătorii FC Botoșani revin în aprilie la pregătire: “Unii vor sta în carantină”

Published

on

Marius Croitoru intenționează să reia pregătirea la începutul lunii aprilie iar oficialii clubului FC Botoșani sunt optimiști că peste o lună și jumătate se va putea relua campionatul.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, spune că o parte dintre jucătorii străini au preferat să rămână în timp ce alții au plecat în țările lor. În momentul în care vor reveni, aceștia din urmă vor trebui să stea o perioadă în carantină.

“O parte din jucători au plecat acasă. Au rămas vreo șapte care sunt mai mult români și care au familiile aici. Rodriguez, Hankic, Papa… Sunt șapte rămași în Botoșani și care nu pleacă. Ideea este ca 5 sau cel târziu 10 aprilie să fie convocați. Convocarea presupune o perioadă de carantină. Să avem măcar două săptămâni de pregătire serioasă și o săptămână de pregătire pentru meci”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul clubului FC Botoșani este optimist că situația se va îmbunătăți în perioada următoare că se va putea relua campionatul.

“Dacă pandemia este cumva controlată, putem relua pregătirea. Trebuie în fel de carantină, adaptarea la efort și pregătirea pentru campionat. La 30 iunie ar trebuie să terminăm campionatul iar după vreo două săptămâni începe celălalt campionat. Nu sunt optimist dar nici foarte pesimist că va fi un dezastru. Dacă se întrerupe o lună sau două, nu e un dezastru. Povestea este durata și implicațiile de după. Dacă durata e mai mare, implicațiile pot fi majore. Fiind o chestiune mondială, toate lucrurile se pot reașeza”, a mai declarat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad