Connect with us

Economic

Centrul de recuperare medicală WorkTape își continuă activitatea

Published

on

Într-un anunț postat pe pagina oficială de facebook, Mihai Venedict, managerul centrului de recuperare medicală WorkTape Botoșani, a precizat că activitatea nu va fi influențată de ultimele decizii luate de guvern.

“Ne-am informat din surse oficiale și obiectul nostru de activitate nu necesită închiderea și fiindcă suntem cadre medicale și suntem responsabili vom respecta cu cea mai mare strictețe regulile de igienizare și organizare astfel încât pacienții să realizeze o recuperare medicală bine făcută și în siguranță, dar deja numărul pacienților a scăzut și căutăm soluții să facem față.

Perioada asta zbuciumată ne-a luat prin surprindere și știți foarte bine că anul trecut ne-am mutat în acest sediu frumos și am făcut achiziții (investiții) destul de mari. Vă oferim Abonamentele WorkTape Premium la jumătate de preț și le puteți folosi oricând doriți și în felul acesta ne ajutați să trecem mai ușor peste aceste vremuri. Le puteți achiziționa la centrul nostru sau online”, a precizat Mihai Venedict, managerul centrului WorkTape.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad