Connect with us

Sanatate

Spitalul Județean Botoșani mai are nevoie de ventilatoare

Published

on

În momentul de față, în județul Botoșani sunt 16 ventilatoare funcționale din care 13 la Spitalul Județean Mavromati, 2 la secția de Pediatrie și 1 la Maternitate.

Reprezentanții Spitalului Județean Botoșani spun că ar trebui minim 20 de ventilatoare pentru a face față. De asemenea, reprezentanții spitalului din Dorohoi au solicitat și ei fonduri pentru achiziția de ventilatoare și alte materiale necesare în această perioadă.

Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean Mavromati, a precizat că în câteva zile se rezolvă problema măștilor și echipamentelor de protecție.

“Materialele sanitare au început să vină în cantități rezonabile. Am găsit și măști. Am găsit vreo 6000 de măști. A fost o discuție cu cei de la Formens și o să ne facă 10.000 de măști textile. Vin combinezoane. Dezinfectanți avem, medicamente de cea mai mare urgență avem. Cu materialele de protecție e mai greu dar o să vină pe parcursul săptămânii. Formens s-a oferit să confecționeze 10.000 de măști. Cei de la Rotary au sponsorizat cu tifon”, a spus managerul Spitalului Județean Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad