Connect with us

Sanatate

APEL CĂTRE BOTOȘĂNENI. Managerul Spitalului Mavromati: “Să stea acasă. Pandemia este reală, boala este reală, să-și ia toate măsurile”

Published

on

Medicii botoșăneni au făcut un nou apel către cetățenii municipiului și județului și în special către persoanele vârstnice. Principala recomandare este să rămână la domiciliu și să evite ieșirile în locurile publice.

Reprezentanții Spitalului Județean Botoșani deja au luat o serie de măsuri, au externat toți pacienții care puteau fi externați iar singurele internări sunt urgențele de gradul 1 și 2.

“Fac un apel la populație: să stea acasă. Este un aflux extrordinar de mare de cetățeni la serviciu ambulator. Îi rugăm să limiteze deplasarea către spital. Pandemia este reală, boala este reală, să-și ia toate măsurile. Mai ales persoanele în vârstă. Se va lua o hotărâre în ceea ce privește activitatea din ambulator. Se vor suspenda anumite activități. Nu se pot face internări de zi, internări cronice. Să nu forțeze internarea. S-a externat tot ce se putea externa și seinternează numai urgențe majore, gradul 1 și 2”, a spus Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean Botoșani.

În momentul în care o suspiciune de coronavirus, persoana respectivă este internată în Secția de Boli Infecțioase. Cei confirmați sunt trimiși în central universitar. Dacă acolo nu sunt locuri, rămân la secția ATI Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad