Connect with us

Educatie

Un parlamentar botoșănean cere prefectului și primarilor să aloce bani pentru dezinfectarea tututor unităților de învățământ

Published

on

Deputatul Mihaela Huncă a solicitat autorităților județene și locale să dezinfecteze toate unitățile de învățământ pentru a nu exista niciun pericol pentru elevi, în momentul în care se vor relua cursurile.

“Este bine că acum nu sunt copiii la școli. Foarte mulți mi-au semnalat faptul  că nu au resursele financiare pentru a asigura aceste materiale de igienă. Unele dintre unitățile de învățământ vor să realizeze igienizarea școlilor pentru că la un moment dat copii se vor întoarce la cursuri. Școlile trebuie să fie igienizate și să aibă materialele necesare de igienă. Fac un apel către Prefectura Botoșani pentru a avea grijă de școlile din județ și pentru a găsi soluții împreună cu primăriile, să asigure fondurile necesare. Am încercat să iau legătura cu anumite primării și mi-au spus că nu au fonduri. Este un apel cătrePrefectură, către primării și directorii de școli. Nu trebuie să glumim și trebuie luate măsuri. Să nu așteptăm doar de la ministere”, a spus deputatul Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad