Connect with us

Politica

Un fost primar și organizația PSD Răchiți au trecut la Pro România

Published

on

Întreaga organizație PSD Răchiți a trecut la Pro România. Anunțul a fost făcut de către deputatul Mihaela Huncă, președintele Filialei Județene Botoșani a Partidului Pro România.

De asemenea, în Pro România a intrat și Gheorghe Iacob, fost primar al comunei Răchiți în perioada 2012-2016. El a fost membru al Partidului Conservator și ulterior ALDE iar în ultima perioadă nu a mai făcut politică.

“Domnul Gheorghe Iacob, împreună cu președinta Organizației PSD, Gina Ștefan, și aproximativ 400 de membri, au venit la Pro România pentru că Pro România este un partid care își dorește să facă administrație pentru oameni și face o politică pentru oameni. Domnul Gheorghe Iacob a fost primar și a dovedit că este un bun gospodar. Este iubit de cetățenii din comuna Răchiți. Organizația PSD de acolo a venit în Pro România pentru că vor să facă administrație”, a spus deputatul Mihaela Huncă.

Gheorghe Iacob va fi candidatul Partidului Pro România la Primăria Răchiți și spune că are mână liberă să-și facă echipa cu care se va prezenta în campania electorală.

“Am ajuns la concluzia că în PSD nu se face o politică adevărată, se face o politică pentru găști. Am lucrat mult timp cu ei chiar dacă nu am fost în PSD. Îmi doresc ca în Pro România, unde este liber și poți să îți spui toate problemele, să fac administrație pentru cetățeni și nu pentru mine sau pentru partid. La Pro România o să am libertatea să îmi desfășor activitatea, cum am făcut-o și în mandatul meu de primar. Lumea a fost foarte mulțumită. Am demonstrat și sper că voi demonstra în continuare. Am căutat să merg într-un partid unde să am mână liberă și să fac administrație”, a spus Gheorghe Iacob.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad