Connect with us

National

Creștere alarmantă a cazurilor de infecție cu COVID-19: BILANȚUL OFICIAL a urcat la 59

Published

on

Alte persoane au fost confirmate, în cursul zilei de joi, ca fiind infectate cu noul coronavirus, anunță Realitatea PLUS. Bilanțul românilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 59.

Încă 6 cazuri au fost confirmate la Hunedoara, joi seara, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal.
Caz 54: Femeie, 58 ani, pacient
Caz 55: Femeie, 74 ani, pacient
Caz 56: Femeie, 52 ani, pacient
Caz 57: Femeie, 45 ani, autoizolată la domiciliu, cadru medical
Caz 58: Femeie, 53 ani, autoizolată la domiciliu, cadru medical
Caz 59: Femeie, 45 ani, autoizolată la domiciliu, cadru medical

Caz 53 – Bărbat, 53 ani, Covasna,  venit din Italia, Trentino, pe 08.03 si autoizolat la domiciliu, contact cu un caz pozitiv

Cazul 52: Femeie, 33 ani, lucrează în Trentino, Italia. S-a intors pe 10.03.2020, in ziua urmatoare, pe 11.03.2020 se internează cu durere în gât la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Bărbat 21 ani, jud. Mureș, șofer de TIR, a călători în Italia în perioada 4-6 martie.  In cursul zilei de 10 martie 2020 a apelat 112 acuzând simptome care se încadrau in definiția de caz. Este internat la secția de boli infecțioase a Spitalului județean din Tg. Mureș. Va fi transferat la Cluj-Napoca

Cel mai recent caz depistat este al unei femei, în vârstă de 54 ani din Neamț. Ea este internată la Spitalul Roman având simptome de tuse, febră faringită. Femeia s-a întors recent din Italia, dintr-o zonă neafectată de coronavirus.

Conform ultimelor informații, o femeie de 45 de ani, venită din Italia, aflată în carantină în Arad, a devenit pacientul cu numărul 49, după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Un alt pacient a fost confirmat, în această dimineață, iar Bucureștiul are, în acest moment, cele mai multe cazuri. Acesta este din Capitală și a intrat în contact cu ofițerul de la MAI.

Grupul de Comunicare Strategică a informat că este vorba despre o femeie de 20 de ani din București, contact cu fostul ofițer MAI.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad