Connect with us

Administratie

Se închide Parcul de Agrement Cornișa. VEZI ce măsuri s-au mai luat în municipiul Botoșani

Published

on

Astăzi la prânz, Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a reunit pentru a lua o serie de măsuri pentru pentru municipiul Botoșani.

În cadrul întâlnirii, s-a decis ca în perioada 12 martie – 31 martie, instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Municipiului Botoșani și Consiliului Local al Municipiului Botoșani, Teatrul Mihai Eminescu, Teatrul de păpuși Vasilache și Filarmonica de Stat George Enescu își suspendă activitatea. De asemenea, se suspendă activitatea cu copii din cadrul Creșei Municipale. Se suspendă activitatea Centrului de zi pentru Copii aflați în situații de risc social.

În plus, în perioada 12 martie – 31 martie, beneficiarii Centrului Social de Urgență (Aleea Nucului nr. 8) se consemnează în obiectiv. În cadrul cantinei de ajutor social (Aleea Nucului nr. 8), se va restricționa accesul la ghișeul de distribuire alimente la serii de maxim 5 persoane în intervalul orar de servire a mesei, de asemenea transportul mesei la domiciliu pentru beneficiarii deja stabiliți va continua în regim normal.

În perioada 12 martie – 31 martie, activitatea Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa se suspendă. Această măsură va fi dusă la îndeplinire de Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani.

În perioada 12 martie – 31 martie, antrenamentele se vor desfășura exclusiv pentru echipele de seniori. Antrenamentele echipelor de copii și juniori se suspendă.

În perioada 12 martie – 31 martie, competițiile sportive de pe raza municipiului Botoșani se vor desfășura doar pentru echipele de seniori și fără spectatori. Competițiile sportive de pe raza municipiului Botoșani pentru copii și juniori se suspendă.

Începând cu data de 12 martie 2020, toate echipamentele și mobilierul urban din spațiile de joacă pentru copii de pe raza municipiului Botoșani vor fi dezinfectate zilnic cu materiale avizate de Ministerul Sănătății.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad