Connect with us

Administratie

Manifestările cu mai mult de 200 de oameni trebuie avizate de CJSU

Published

on

Astăzi la prânz, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – CJSU, prezidată de Valentin Alexandru Colbu, prefectul județului Botoșani.

În cadrul ședinței au fost analizate măsurile dispuse la nivel național de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, prin Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020 privind adoptarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus și s-a adoptat Hotărârea nr. 6 a C.J.S.U. Botoșani.

Conform acestei hotărâri orice manifestare de pe raza județului Botoșani, care presupune participarea unui număr între 200-1000 de persoane, să fie comunicată de către organizatorul evenimentului, cu minim 72 de ore înaintea desfășurării acestuia, atât către Direcția de Sănătate Publică Botoșani, cât și către Instituția Prefectului Județului Botoșani, urmând a fi supusă avizării DSP.

”Toate aceste hotărâri trebuie aduse la cunoștința membrilor C.J.S.U., a unităților administrativ teritoriale, C.L.S.U., instituțiilor publice și private pentru a fi aplicate și aduse la cunoștință cetățenilor. Măsurile aprobate prin aceste hotărâri vizează prevenirea răspândirii noului coronavirus.” a fost mesajul prefectului Valentin Alexandru Colbu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad