Connect with us

Economic

Un om de afaceri botoșănean se implică în eradicarea poliomelitei VIDEO

Published

on

Omul de afaceri botoșănean Cătălin Silegeanu (36 ani), administratorul companiei Hidroplasto, a decis să se implice într-un proiect internațional care are scopul de a eradica poliomelita.

Cătălin Silegeanu este membru al clubului Rotary Botoșani și a decis să se implice în campania privind eradicarea poliomelitei. El a făcut o primă donație în valoare de 1000 de euro și i-a invitat pe toți membrii Rotary Botoșani să se implice în acest proiect.

„Decizia mea a fost să donez 1000 de dolari acestui proiect. Mi-a plăcut felul în care s-a descris acest proiect și această boală. Vreau să dau un exemplu pentru ceilalți membri rotaryeni și să facă același lucru. 1000 de dolari nu este o sumă mare dar poate ajuta foarte mulți. Invit toți rotaryenii să facă același lucru pentru că este un sentiment extraordinar”, a spus Cătălin Silegeanu.

Am cunoscut un tânăr membru Rotary autentic. O persoană de actiune, generos, care a înțeles misiunea unui ROTARIAN: generozitate, nu arici în buzunar, părtasie, nu cârdășie, respect, nu dispreț al valorilor, onoare, nu necinste, fapte, nu vorbe.Felicităr Catalin Silegeanu ! Rotary Club Botoșani.Respect!Suntem Rotary!

Publicată de Marian Neagoe pe Sâmbătă, 7 martie 2020

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad