Connect with us

Economic

Un om de afaceri botoșănean se implică în eradicarea poliomelitei VIDEO

Published

on

Omul de afaceri botoșănean Cătălin Silegeanu (36 ani), administratorul companiei Hidroplasto, a decis să se implice într-un proiect internațional care are scopul de a eradica poliomelita.

Cătălin Silegeanu este membru al clubului Rotary Botoșani și a decis să se implice în campania privind eradicarea poliomelitei. El a făcut o primă donație în valoare de 1000 de euro și i-a invitat pe toți membrii Rotary Botoșani să se implice în acest proiect.

„Decizia mea a fost să donez 1000 de dolari acestui proiect. Mi-a plăcut felul în care s-a descris acest proiect și această boală. Vreau să dau un exemplu pentru ceilalți membri rotaryeni și să facă același lucru. 1000 de dolari nu este o sumă mare dar poate ajuta foarte mulți. Invit toți rotaryenii să facă același lucru pentru că este un sentiment extraordinar”, a spus Cătălin Silegeanu.

Am cunoscut un tânăr membru Rotary autentic. O persoană de actiune, generos, care a înțeles misiunea unui ROTARIAN: generozitate, nu arici în buzunar, părtasie, nu cârdășie, respect, nu dispreț al valorilor, onoare, nu necinste, fapte, nu vorbe.Felicităr Catalin Silegeanu ! Rotary Club Botoșani.Respect!Suntem Rotary!

Publicată de Marian Neagoe pe Sâmbătă, 7 martie 2020

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )