Connect with us

Sport

ULTIMA ORĂ | Meciurile din Liga 1, fără spectatori din cauza coronavirusului

Published

on

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a anunțat că se interzic activitățile publice și private la care participă mai mult de o mie de persoane, de astăzi până pe 31 martie, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Prin urmare, meciurile din Liga 1 se vor disputa fără spectatori, inclusiv derby-ul FCSB – Universitatea Craiova din această seară.

Pentru activitățile cu număr mai mic de participanți, decizia este a autorităților locale. Restricțiile ar putea fi prelungite și după 31 martie.

Meciul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, este programat pe Arena Națională, de la ora 20:30. Aproximativ 20.000 de spectatori erau așteptați la acest eveniment.

Întrebat dacă meciurile de fotbal se vor juca fără spectatori, Raed Arafat a răspuns: “Da! Ne pare rău că am luat aceste măsuri și că poate că o să creăm disconfort și supărare în rândul suporterilor sau a unor entități, dar e o măsură necesară. Nu suntem singurii care am luat o astfel de măsură. Dacă vă uitați în jurul nostru, o să vedeți că și alte țări au luat o astfel de măsură. Mă refer la Italia”.

Sursa: REALITATEA SPORTIVĂ

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad