Connect with us

Sanatate

Investiție de 15.000 de euro făcută de centrul WorkTape Botoșani. Doar două astfel de aparate sunt în România

Published

on

Centrul de recuperare medicală WorkTape Botoșani a achiziționat de curând sistemul de elongatii TRAComputer cu microunde incluse, un aparat care a costat 15.000 de euro. În momentul de față, sunt două astfel de aparte în România, unul fiind la Botoșani.

Sistemul de elongatii TRAComputer se folosește în cazul: sindromului de durere cu postură cu contractură (musculară) acută, protuzii discale cu alunecare de vertebre fără deficite neurologice, dureri lombare cu tulburări funcționale articulare, miogeloză, artroze, spondiloartroze, osteocondroze, afecțiuni post-operstorii, post-traumatice sau post-inflamatorii, modificări ale structurii capsulare, sindrom cervical, amețeală de natură vertebrală, sindrom lombar/lumbago, ischialgie, migrenă de patologie vertebrală, sindrom de compresie.

“Efectele terapeutice ale elongației la nivelul coloanei vertebrale și a țesutului înconjurator sunt recunoscute. Metodele convenționale se bazează în principal pe forțele de elongație pe planul vertical, care, în combinație cu stresul fizic puternic aplicat pacientului, poate provoca tensiune musculară psihogenă și stază sanguină. Prin contrast, elongația orizontală oferă pacienților o alternativa de tratament plăcută, care permite atât de măsurarea exactă și tratamentul cu elongație intermitentă, prin impulsuri sau dinamic. Folosind TRAComputer, elongația este aplicată pe planul orizontal, în timp ce măsurarea exactă este posibilă datorită aplicării elongației intermitente, cu impulsuri, care reduce durerea”, a precizat Mihai Venedict, managerul centrului WorkTape Botoșani.

În ultimii doi ani, Mihai Venedict a investit aproximativ 50.000 de euro în centrul de recuperare medicală WorkTape. Cea mai mare investiție este acest sistem de elongații TRAComputer cu microunde incluse care a costat 15.000 de euro.

Unicul sistem de Elongații cu Diatermie și impulsuri TRAComputer din Botoșani și al 2-lea din România ♥️

Publicată de WorkTape Medical Botoșani -Centru privat de sănătate și recuperare medicală pe Vineri, 6 martie 2020

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad