Connect with us

Politica

Pregătiți de alegeri. Un partid și-a stabilit candidații la alegerile locale și vrea să treaca de 10% VIDEO

Published

on

Dreapta Liberală este cel mai nou partid apărut în politica românească dar pare a fi mai bine organizat decât alte formațiuni care activezează de ani buni. Potrivit reprezentanților Partidului Dreapta Liberală, deja au fost stabiliți candidații în 65 de comune și orașe din județul Botoșani.

În condițiile în care Dreapta Liberală va avea candidați la toate primăriile din județul Botoșani și liste complete la consiliile locale, șefii partidului au anunțat că vor minim 10% pe plan județean. Florin Ghiorghiță, președintele Partidului Dreapta Liberală, Filiala Județeană Botoșani, spune că sunt din ce în ce mai multe persoane care vin ăn această formațiune politică.

“Au început să vină alături de noi oameni destul de buni și destul de importanți. Primari, foști primari, consilieri județeni, ex-consilieri județeni. Vrem ca Partidul Dreapta Liberală să treacă de un procent de 10%. Avem deja ocupate undeva la 64-65 de comune, cu președinți de organizații, cu candidați. Suntem în curs de constituire a listelor complete pentru participarea la alegerile locale, în fiecare comună. Nu ascundem că suntem în negocieri cu un partid, am fost și cu altele, să mergem sub forma unei alianțe în alegerile locale. În urma discuțiilor avute cu ceilalți șefi de partide, mi-am dat seama că stăm mult mai bine decât ei în județul Botoșani. Sunt partide mari precum PNL și PSD care nu au candidați și liste complete în toate comunele din județul Botoșani. Nu mai spun de partidele mai mici precum PMP și ALDE sau cele și mai mici, USR și PLUS. Ei stau foarte rău la partea de organizare”, a spus Florin Ghiorghiță.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad