Connect with us

AGRICULTURA

Liderul fermierilor botoșăneni a plecat la Bruxelles pentru a discuta despre sectorul zootehnic

Published

on

O delegație de fermieri români, din care face parte și Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, a plecat la Bruxelles pentru a discuta despre politica agricolă din următorii ani.

Împreună cu Ionică Nechifor, președinte al ACOC Moldoovis Botoșani, au mers la Bruxelles: Nicolae Cioranu, președinte al ACO Păstorul Crișana Arad, Vasile Bratu, președinte al ACOS Mărginimea Sibiului, Nicolae Mitrea, președinte al AJCOC Mărginimea Sibiului și Bogdan Tămâioasa, de la ANCCCaprirom. Aceștia s-au întâlnit cu Daniel Buda, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European, cu Mihail Dumitru, director general adjunct al Departamentului de Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Comisiei Europene și cu Achim Irimescu, coordonatorul secției de Agricultură, Păduri și Pescuit din cadrul Reprezentanței Permanente a României la UE.

„Am venit la Bruxelles pentru a obține informații despre noul PAC și să propunem cerințele României privind sectorul zootehnic. Am obținut informații prețioase iar de luni discutam concret cu Ministerul Agriculturii despre ce ne dorim pentru sectorul ovin și caprin din România, pentru perioada 2021-2027”, a precizat Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad