Connect with us

Politica

Dreapta Liberala l-ar putea susține pe actualul primar Cătălin Flutur VIDEO

Published

on

Conducerea Partidului Dreapta Liberală încă nu și-a desemnat un candidat pentru Primăria municipiului Botoșani. Au fost discuții cu mai multe persoane, inclusiv cu Gelu Graur, cel care a renunțat să mai candideze din parte USR.

Florin Ghiorghiță, președintele Fililalei Județene a Partidului Dreapta Liberală, a anunțat că are mai multe variante pentru Primăria municipiului Botoșani dar deocamdată nu s-a luat nicio decizie. El nu exclude nici varianta de a face o alianță cu liberalii pentru susținerea actualului primar al municipiului Botoșani.

“Am avut discuții chiar și cu Gelu Graur, după ce a fost exclus din USR. I-am făcut propunerea să candideze la noi. Din păcate, la un moment dat mi-a spus că se simte sufocat de politică și vrea să se retragă. Mai avem discuții cu candidați destul de buni dar există și varianta unei liste comune împreună cu PNL-ul, cu susținerea actualului primar Cătălin Flutur”, a spus Florin Ghiorghiță.

Șefii Partidului Dreapta Liberală spun că vor avea avea o negociere cu Cătălin Flutur și vor trei locuri eligibile pe lista de la Consiliul Local.

„Dacă este să susținem candidatura lui Cătălin Flutur, din primele 13 locuri, minim trei vor fi de la Dreapta Liberală”, a mai spus Florin Ghiorghiță.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad