Connect with us

Sport

Dugandzic a ieșit accidentat. Mâine se va ști cât va lipsi

Published

on

Marko Dugandzic continuă să impresioneze. A marcat șase goluri în cinci meciuri jucate înLiga 1 și a contribuit decisive la calificarea echipei FC Botoșani în play-off.

Atacantul croat a fost omul decisiv și în partida de ieri seară, când a marcat două goluri în poarta FC SB-ului. Din păcate, Marko Dugandzic s-a accidentat în momentul în care a marcat două goluri și nu se știe dacă va putea juca cu Astra.

“Dugandzic nu s-a antrenat două zile, Rodriguez trei zile. Am avut probleme. Apar contracturi. Am jucat cu el fără să facă antrenament în ultimele zile. Rămâne ca luni să facă investigații și să vedem exact ce are. El a simțit o contractură. Îmi doresc să nu aibă nimic. În cazul în care va avea, trebuie să găsim soluții”, a spus Marius Croitoru.

”După meciul cu Poli Iaşi am simţit o durere la adductori, o durere pe care am simţit-o toată săptămâna. Sper că nu e nimic grav, dar am preferat să nu risc, de aceea am ales să fiu schimbat. Obiectivul meu? Să marchez meci de meci şi să câştige echipa mea cât mai multe meciuri”, a declarat Dugandzic pentru Telekom Sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad