Connect with us

Administratie

Urban Serv sistează colectarea gunoiului din comuna Dângeni

Published

on

Începând de luni, angajații Urban Serv nu vor mai colecta gunoiul din comuna Dângeni din cauza faptului că nu s-au achitat facturile restante.

“Întâmpinăm mici probleme în ceea ce privește achitarea facturilor pentru colectarea deșeurilor menajere. Am înștiințat UAT Dângeni că vom sista colectarea gunoiului menajer începând cu data de 2 martie dacă nu se achită cele trei facturi restante. Valoarea este de aproximativ 12.000 lei”, a spus Bogdan Buhăianu, directorul societății Urban Serv.

Primarul comunei Dângeni spune că nu a primit nicio somație de la Urban Serv și consideră că este o chestiune politică.

“Eu am aflat din presă. Vom analiza cu atenție această formă de a acționa a domnului director și cu siguranță vom găsi o soluție pentru a ajunge la o formă de dialog civilizat. Ca în orice instituție pe sfârșit și început de an sunt mici întârzieri la colectari de taxe. Voi verifica sumele încasate și luni vom face viramentele cu sumele încasate de la populație. Voi propune și eu Consiliului Local Dângeni să aprobe publicarea în presă a fiecarui datornic la primărie și începem cu cei care știm că susțin PSD. Este evident că nu voi proceda asemeni domnului director numit de un partid politic. Cred că este necesar să rămânem în zona de relații contractuale normale și nu în zona de acțiune politică așa cum vrea domnul director”, a spus Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad