Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Mă distrează. Eu nu sunt prieten cu Gigi Becali”

Published

on

În ultimii ani, Valeriu Iftime și Gigi Becali au făcut mai multe afaceri iar FC SB a virat în contul FC Botoșani aproape trei milioane de euro. Golofca, Moruțan, Oaidă, Roman, Soiledis și Miron au plecat de la FC Botoșani la FC SB în ultimele trei sezoane.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că nu este prieten cu Gigi Becali dar consideră că făcut câteva afaceri profitabile cu acesta.

“Mă distrează. Eu nu sunt prieten cu Gigi Becali. Cu Gigi Becali am făcut niște afaceri. Suntem în lumi complet diferite. Suntem cumva apropiați de partea asta religioasă. Cu domnul Becali, m-am văzut o singură dată. La telefon am vorbit de mai multe ori. Și e foarte distractiv la telefon. Copiii ăștia, când aud de FC SB le tremură pantalonii”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani nu se teme de FC SB și consider că echipa antrenată de Marius Croitoru trebuie să abordeze cu curaj meciul de sâmbătă.

“FC SB este o echipă bună dar și noi jucăm bine cu echipele bune. Acasă ne-au dat 2-0 în condițiile în care a fost un gol de portar iar al doilea, eram în ofensivă și în zece oameni. Trebuie să fim foarte atenți dar să nu ne tremură picioarele”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad