Connect with us

Sport

Marfă de export. FC Botoșani poate da lovitura în vara viitoare

Published

on

Dacă FC Botoșani va confirma în play-off-ul Ligii 1 și va termina pe un loc de Europa League, Valeriu Iftime ar putea da lovitura în ceea ce privește încasările din vânzarea jucătorilor. Patronul clubului FC Botoșani spune că și în această iarnă a avut oferte pentru mai mulți fotbaliști dar le-a refuzat.

Cel mai căutat jucător este fundașul Andrei Chindriș (21 ani) care are evoluții foarte bune în Liga 1 și care este titular în naționala de tineret. Patronul FC Botoșani consideră că Andrei Chindriș va pleca într-un campionat mai puternic pentru minim 1,5 milioane de euro. Un alt jucător care ar putea pleca în vara viitoare este atacantul croat Marko Dugandzic. Acesta are patru goluri marcate în cele patru meciuri jucate. Chiar dacă este sub contract cu FC Botoșani până în vara anului 2021, foarte probabil va fi vândut la finalul acestui sezon.

“Mai avem zece meciuri iar Dugandzic mai dă zece goluri. El are un an și jumătate la mine și am vorbit cu impresarul lui să-I mai prelungim un an. El mi-a spus: la vară pleacă. N-are rost să nu-i dați drumul cu două milioane. El vrea să plece în afară. Marko e fotbalist. Este un fotbalist excepțional. Nu am avut noi astfel de vârf”, a spus Valeriu Iftime.

FC Botoșani s-ar putea despărți în vară și de Stefan Ashkovski, Reagy Ofosu și Jonathan Rodriguez care au oferte din străinătate. Valeriu Iftime speră să obțină câte 300.000-400.000 de euro pe fiecare dintre ei.

“Am avut o discuție foarte interesantă cu ei și am spus: pleacă oricine. Plecați dacă vreți voi. Marko,  tu pleci dacă lași ceva în urmă, dacă revine Mihai Roman sau vine un alt vârf. Nu pleacă nimeni lăsând un gol neacoperit. A plecat Miron dar eu cred enorm în Șeroni. Este un tip excepțional. Keita este un copil de senzație. Avem câțiva copii de 2003 foarte buni”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )