Connect with us

Sport

FC Botoșani ar putea încasa o sumă record din drepturile TV: “80% din bani îi iau jucătorii”

Published

on

Valeriu Iftime a făcut deja calculele și spune că FC Botoșani ar putea încasa cu aproape 700.000 de euro mai mult decât în anii trecuți, dacă termină campionatul pe locul trei. Ar însemna peste 2,5 milioane de euro doar din drepturile TV, în condițiile în care bugetul clubului este de 4 milioane de euro.

Calificarea în play-off aduce mai multe beneficii clubului FC Botoșani. Este un câștig mare de imagine, vin mai mulți bani din drepturile TV, există șansa de a ajunge în cupele europene iar vacanța jucătorilor va fi mai lungă deoarece campionatul se termină mai devreme play-off. Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a calculat câți bani ar putea intra în contul clubului dacă echipa antrenată de Marius Croitoru își va păstra locul trei. În același timp, el a declarat că vor fi împărțiți jucătorilor

“Dacă ar fi să rămânem pe locul trei, sunt vreo 600.000-700.000 de euro în plus față de anul trecut. Financiar este foarte bun. Este adevărat că 80% din banii ăștia îi iau jucătorii. Am stabilit cu ei, orice loc în plus înseamnă bonus pentru ei”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad