Connect with us

Politica

USR și-a anunțat noul candidat la Primăria Botoșani: “Probabil vom obține un 23-25%”

Published

on

Membrii USR l-au desemnat pe Gelu Graur candidat la Primăria Botoșani dar la scurt timp a început scandalul în acest partid. Gelu Graur a renunțat la candidatură  iar cei din USR s-au reorientat și au anunțat că Marcel Gheorghiță se va lupta cu Cătălin Flutur și Cosmin Andrei pentru fotoliul de primar.

Marcel Gheorghiță, candidatul USR la Primăria Botoșani, are ambiții mari și își propune un procent greu de realizat pentru această formațiune politică. El a anunțat că își propune 23-25% la Consiliul Local.

“Sunt membru fondator USR din 2016. Inginer, familist, copil mic, credit, bancă, om normal. Am un credit nefericit în franci elvețieni. M-am judecat cu banca pentru niște comisioane abuzive, am câștigat. Noi promitem că încercăm să facem, să ne implicăm (…) Probabil vom obține un 23-25%”, a spus Marcel Gheorghiță care va fi candidat la Primăria Botoșani și locul unu pe lista USR pentru Consiliul Local.

Pe următoarele locuri, vor fi Curelariu Raluca Stefania, Axinte Mihaela, Turcoman Andrei, Petrariu Adrian, Burlacu Doru și Tudose Florin Tudorel.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad