Connect with us

Sport

VICTORIE SUPERBĂ! CSM Botoșani învinge Suceava cu 26-21 GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Peste o mie de oameni, două galerii care au scandat pe tot parcursul meciului și un joc spectaculos. A fost rețeta celui mai frumos meci de handbal jucat până acum la Botoșani.

CSM Botoșani a început mai greu meciul, s-a ratat mult și le-a permis sucevenilor să preia conducerea. Încurajați de o galerie zgomotoasă și de cei aproximativ o mie de suporteri, elevii lui Radu Roșu au revenit, au egalat iar pe finalul primei reprize au preluat conducerea. La pauză, scorul era 14-12 în favoarea botoșănenilor și se anunța o parte secundă foarte spectaculoasă.

Debutul reprizei a doua a fost cu multe ratări și câte un singur gol marcat de cele două echipe în primele cinci minute. Atacul CSM-ului funcționează foarte bine iar formația botoșăneană se desprinde la 19-14 în minutul 39. La jumătatea primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 21-17 și se anunța o victorie spectaculoasă. Cu un portar în zi mare, botoșănenii au făcut față chiar și atunci când au fost în inferioritate numerică. Cu cinci minute înainte de final, CSM Botoșani conducea cu 25-21. Botoșănenii au reușit să mai marcheze o dată pe final și s-au impus cu scorul de 26-21 în fața liderului CSU Suceava.

La meci a venit și Ioan Lungu, primarul municipiului Suceava care a stat în galeria oaspeților și a încurajat formația suceveană. De asemenea, au fost prezenți și noii sponsori ai CSM-ului, Gheorghe Ciubotaru, patronul companiei Electroalfa, precum și Maricel Maxim, patronul firmei Maxim Special Construct. Cei doi au urmărit meciul alături de primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad