Connect with us

Politica

Borfotină se joacă de-a candidatura. Ieri la PSD, azi la ALDE, mâine la PNL

Published

on

ALDE riscă să rămână fără candidat la Primăria Botoșani și asta deoarece Lucian Borfotină nu mai este foarte interesat să intre în bătălia cu Flutur și Cosmin Andrei.  

Primarul PSD de la Cristești a bătut palma cu șeful ALDE Botoșani și acceptat să candideze pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. A venit în vreo două conferințe de presă la sediul ALDE, a început să-și facă echipa de campanie și părea hotărât să candideze. În ultima perioadă, Borfotină nu a mai participat la conferințele de presă și apropiații lui spun că nu va mai candida la Primăria Botoșani.

Cei din ALDE evită să discute despre candidatura lui Borfotină la Primăria Botoșani deși au și ei informații că acesta intenționează să renunțe.

“Din câte știu eu, Lucian Borfotină va candida la Primăria Botoșani. Știu că sunt tot felul de zvonuri, de discuții, referitor la acest subiect. Am discutat cu el și nu există niciun fel de intenție de a renunța la candidatură. Eu am încredere în Lucian, îl cunosc de mai mulți ani, am văzut ceea ce a făcut la Cristești. Am încredere că va rămâne lângă noi și va candida la Primăria Botoșani”, a spus Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte ALDE.

Lucian Borfotină este încă membru PSD dar a negociat atât cu ALDE cât și cu PNL. Surse din PNL spun că el va candida din partea liberalilor la Primăria Cristești. De curând, PNL a reușit să-l convingă și pe primarul comunei Corni să plece de la ALDE și sunt în negocieri și cu Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad