Connect with us
banner ad

Politica

Un tânăr antreprenor și un contabil șef au intrat în Pro România și candidează la primăriile Brăești și Dimăcheni

Published

on

Pro România a început precampania pentru alegerile locale din luna iunie. Într-o conferință de presă organizată la sediul partidului, liderul Pro România, Filiala Botoșani, a prezentat candidații din două comune.

Mihaela Huncă, președintele Filialei Județene Botoșani a Partidului Pro România, i-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, pe candidații la primăriile Dimicheni și Brăești.

“Am deosebita onoare să vă prezint pe doamna Emilia Precop, candidata noastră pentru primăria Dimăcheni, și pe domnul Adrian Nistor, candidatul pentru primăria Brăești. Am mare încredere în colegii care s-au alăturat echipei Pro România”, a spus Mihaela Huncă, deputat Pro România.

Pentru funcția de primar al comunei Dimăcheni va candida contabilul șef al primăriei. Este inspector financiar de meserie și spune că se dorește o schimbare în comuna Dimăcheni.

“Sunt din comuna Dimăcheni, lucrez din 1985 în comuna Dimăcheni. Am fost contabil la CAP, am lucrat în administrație, momentan sunt contabil șef la primăria Dimăcheni. Am terminat Facultatea de Management Financiar Contabil, sunt inspector financiar de meserie. Îmi doresc să candidez la funcția de primar deoarece cetățenii din comună doresc o schimbare”, a spus Emilia Precol.

Candidat la primăria Brăești va fi un tânăr antreprenor, în vârstă de 29 de ani. El are o afacere în agricultură și spune că oamenii din comună l-au convins să se implice în politică și să candideze la primărie.

„Sunt din comuna Brăești, județul Botoșani. Am ales să fac parte din Pro România deoarece m-am regăsit în ideile și obiectivele lor. vreau să mulțumesc doamnei deptat Mihaela Huncă, că mi-a oferit oportunitatea și tot sprijinul necesar. Sunt antreprenor, sunt administrator la propria afacere. Ideea de a candida a venit din partea oamenilor din comună. Sper ca împreună cu echipa pe care o avem să facem o schimbare. Ca tineri, avem alte viziuni și concepții”, a spus Adrian Nistor.

Săptămâna viitoare, Pro România își va anunța oficial candidatul la Primăria municipiului Botoșani. Cel mai probabil, Mihaela Stoiciuc Vasilică va intra în competiția electorală alături de candidații celorlalte partide.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )