Connect with us

stiri

Incendiu la Darabani. Au intervenit 13 pompieri

Published

on

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa de pe raza satului Teioasa, orașul Darabani.

La fata locului s-au deplasat pompierii militari din Darabani și Dorohoi, cu trei autospeciale cu apă și spuma. Din primele informații, casa arde in totalitate și este posibil ca în interior sa fie surprinsa o victima, un copil. Părinții au spus ca ei au reușit sa iasa din locuință, însă nu știu nimic despre copil. Se intervine pentru căutare victimei, concomitent cu acțiunea de stingere.

UPDATE. Pentru stingerea incendiului și inlaturarea efectelor au intervenit 13 pompieri militari și voluntari, mai bine de trei ore. A ars întreaga locuință formata din doua camere și un hol. In momentul izbucnirii incendiului, nu era nimeni casa. Adolescentul (17 ani) dormea la un vecin, iar părinții erau in vizita. Au venit acasă când au auzit ca le arde casa. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad