Connect with us
banner ad

Politica

PSD a oprit în Senat hoțiile electorale ale liberalilor adoptate în miez de noapte! Stop legalizării turismului electoral!

Published

on

COMUNICAT. Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că a votat în Plenul Senatului alături de colegii săi social-democrați pentru respingerea ilegalităților electorale adoptate la ceas de seară de Guvernul Orban.

Liberalii, noaptea ca hoții au vrut să dea ultimul tun al guvernării eșuate de 3 luni de zile! Liberalii au dorit să legalizeze turismul electoral pentru a le crește scorul la anticipate! Prin modificările electorale promovate de liberali s-a rupt orice legătură între ales și alegător! Liberalii doreau voturi la grămadă! Nu conta cine votează, unde votează și pentru ce votează! Din fericire pentru români, nu le-a ieșit! PSD i-a oprit în Senat și senatorii social-democrați au respins Ordonanța ilegalităților electorale a lui Orban și compania”, a declarat Doina Federovici președinte PSD Botoșani.

Toți liderii PNL, Iohannis și Orban, miniștrii liberali nu vorbesc nimic de pensii, de salarii, de alocații, de autostrăzi, de investiții, de bani în sănătate și educație, de condiții mai bune în spitale și școli, numai despre alegeri anticipate și alegeri locale.

PNL vrea să își asigure 4 ani la conducerea României. Nimic despre români și problemele lor! Nimic despre majorări de alocații, salarii și pensii! Nimic despre susținerea antreprenorilor români! Totul pentru obținerea puterii! Liberali, nu mai încercați să manipulați sistemul de vot pentru a vă aduce avantaje la alegeri! Liberali, lăsați oamenii să fie reprezentați de cine consideră ei că merită”, a subliniat senatorul PSD.

Sursa: COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )