Connect with us

Evenimente

Patru incendii izbucnite în județul Botoșani FOTO

Published

on

Patru incendii au izbucnit în această seară în județul Botoșani. Trei dintre incediile la care au intervenit pompierii sunt de vegetație uscată.

Pompierii din Trușești au fost solicitați în această seară să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite, în mai puțin de o oră, pe raza localităților Ionășeni (comuna Trușești), Socrujeni (comuna Gorbănești), Strahotin (comuna Dângeni) și Săveni. La Ionășeni, Socrujeni și Săveni a ars vegetația uscată, în timp ce la Strahotin incendiul a cuprins o locuință. Prima intervenție a fost la Ionășeni, unde ardea vegetația uscata de pe aproximativ 15 hectare. Nici bine nu au încheiat intervenția, că   au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins casa din satul Strahotin. În sprijinul pompierilor din Trușești a fost trimis un echipaj de la Garda de Intervenție Ștefănești. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, ardeau bunurile dintr-o camera, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință.

Pentru stingerea incendiului care a cuprins vegetația uscată de pe un câmp situat pe raza comunei Gorbănești au intervenit patru pompieri militari din tura liberă și doi pompierii voluntari din comuna Gorbănești. Intervenția a fost îngreunată de vegetația înaltă și terenul accidentat. Tot în această seară, pompierii din Săveni au fost chemați pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )