Connect with us

Evenimente

Incendiu în comuna Dângeni. O femeie cu patru copii a rămas fără casă FOTO

Published

on

Un incendiu izbucnit în această seară a distrus o locuință din satul Strahotin, comuna Dângeni. În casa cuprinsă de flăcări locuia o femeie cu patru copii.

Incendiul a fost anunțat la ora 20.40 iar spre locuința cuprinsă de flăcări au plecat voluntarii din comuna Dângeni și un echipaj de pompieri de la Trușești. În sprijinul pompierilor din Trușești a fost trimis și un echipaj de la Garda de Intervenție Ștefănești. Din primele investigații, incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum necurățat.

“Mulțumesc colegilor și cetățenilor alături de care am participat la stingerea incendiului din satul Strahotin !!! Mulțumim colegilor de la ISU Botoșani și echipajului poliției rurale de la secția nr.9 !!!
O familie formată din 5 copii și mama acestora au rămas fără locuință, acte și bunuri . Primaria se va implica pentru ai sprijini in refacerea casei ,dar orice sprijin este binevenit !!! Această familie chiar are nevoie mare de ajutor!!!
Mama este bolnavă și a fost luată cu ambulanța și transportată la secția UPU a spitalului județean Botoșani”, a precizat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )