Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani 0-1. DUGANDZIC duce Botoșaniul în play-off

Published

on

FC Botoșani învinge la Sf. Gheorghe și se califică în premieră, în play-off. Golul decisiv a fost marcat atacantul croat Marko Dugandzic, cel care a înscris și în meciurile cu Chindia și Hermannstadt.

FC Botoșani începe bine partida, Dugandzic și Papa au șansa de a deschide scorul dar de fiecare dată s-a opus Niczuly. Miron marchează cu umărul în minutul 8 dar golul este anulat pentru ofsaid. Gazdele echilibrează jocului, Vașvari șutează din marginea careului dar mingea trece mult peste poartă. Sepsi a avut posesia dar fără ocazii la poarta lui Hankic în timp ce FC Botoșani a preferat un joc de așteptare. În minutul 33, Vașvari execută bine o lovitură liberă dar Hankic respinge. Cu patru minute înainte de pauză, Croitoru îl scoate pe Șeroni și îl trimite pe teren pe Andrei Patache.

La pauză, Marius Croitoru face a doua schimbare. A ieșit Câmpanu și a intrat Ashkovski. Gazdele au inițiativa și în debutul reprizei secunde, Csiszer șutează de la 20 de metri dar Hankic respinge în corner. FC Botoșani încearcă să revină în ofensivă deoarece are nevoie de trei puncte pentru a-și asigura prezența în play-off.

În minutul 59, Țigănașu centrează foarte bine, Dugandzic preia și îl învinge pe portarul celor de la Sepsi. Gazdele încearcă să revină în joc dar FC Botoșani se apără foarte bine. Partida se încheie cu victoria echipei antrenate de Marius Croitoru care va juca în premieră, în play-off-ul Ligii 1.

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – Vașvari – Andrezly, I. Fulop, Achahbar, Ștefănescu – Safranko
Rezerve: Fejer, Celea, Velev, Karanovic, L. Fulop, Carnat, Dumiter
Antrenor: Leo Grozavu

Botoșani: Hankic – Haruț, Miron, Șeroni, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Cîmpanu, Ebenhofer, Ofosu – Dugandzic
Rezerve: Pap, Patache, Holzmann, Florescu, Keyta, Ashkovki, Cascini
Antrenor: Marius Croitoru

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad