Connect with us
banner ad

Politica

Un cunoscut om de afaceri va candida la Primăria Darabani

Published

on

Conducerea ALDE Botoșani a reușit o achiziție importantă și are șanse să obțină un rezultat foarte bun în orașul Darabani. Un cunoscut om de afaceri a intrat de curând în ALDE și va candida pentru funcția de primar al orașului Darabani.

După opt ani în care a fost consilier local independent, omul de afaceri Dan Tîrniceru-Ifrim a decis să intre într-un partid politic. El s-a înscris în ALDE, în urmă cu două zile și va candida la Primăria Darabani.

”Este consilier independent, are experiență în administrația locală. Și-a arătat disponibilitatea, își dorește să candideze pentru funcția de primar al orașului Darabani. Va face echipă cu celălalt consilier independent Gheorghe Bejinariu. Domnul Tîrniceru își va creiona echipa de la Darabani. Consider că există o oportunitate la Darabani, atât timp cât primarul în funcție nu va mai candida. Dan poate obține un rezultat bun, chiar foarte bun în aceste condiții” a declarat pentru Darabani, Florin Țurcanu, vicepreședintele ALDE Botoșani.

Tîrniceru își dorește să obțină cel puțin cinci mandate de consilier local la alegerile din iunie. ”Chiar dacă voi fi carnea de tun a partidelor mari, sper să nu dezamăgesc”, a precizat candidatul ALDE pentru Dărăbăneni.ro.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )