Connect with us

Administratie

Se pregătește un super eveniment la Cornișa: “Am făcut deja rezervare pentru Modern Talking și Bad Boy Blue”

Published

on

Reprezentanții parcului de agrement Cornișa pregătesc un eveniment de amploare la jumătatea lunii mai când vor da startul sezonului estival la Botoșani.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că deja s-au încheiat primele contracte cu artiștii internaționali. Dacă anul trecut au cântat la Cornișa Dr. Alban, Nana și Boney M, anul acesta vor veni Modern Talking, Bad Boys Blue și artiști de top în România.

“Pregătim o serie de evenimente anul acesta la Cornișa și sper să găsesc înțelegere și în Consiliul Local. Să primim dreptul de a cheltui banii pe care îi producem în Cornișa pentru a organiza evenimente. Evenimentele aduc notorietate, aduc alt gen de public. Am pregătit o succesiune de evenimente pentru acest an, unele sunt de mare amploare, altele de amploare medie. Cel mai mare eveniment va fi în luna mai. Pot confirma deja că am făcut rezervare pentru Modern Talking și Bad Boy Blue. Ne-am propus să facem un week-end super impresionant cu o seară pentru copii, o seară rock și o seară cu artiști internaționali și naționali. Va fi în al doilea sau al treilea week-end din luna mai”, a precizat Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad