Connect with us

Sport

Ultimul meci la FC Botoșani. A. Miron: “Sper să plec cu o performanță”

Published

on

Meciul de la Sf. Gheorghe va fi ultimul în tricoul echipei FC Botoșani. El și-a făcut deja bagajele iar de luni va fi jucătorul echipei FC SB cu care a semnat încă din pauza de iarnă.

“Este ultimul meci al meu. Este cel mai important meci al meu de când sunt la această echipă. Suntem aproape de a realiza o performanță și sper să nu mai conteze ultimul meci. Să ne bucurăm după acest meci. Dacă echipa va arăta la fel, eu zic că nu o să avem probleme. Sper să avem aceeași atitudine, determinare și să intrăm în teren și să câștigăm. Să demonstrăm că suntem o echipă de play-off. Plec cu amintiri frunoase. Am petrecut patru ani și jumătate aici. Cu bune, cu rele. Sper să plec cu o performanță de la acest club. E păcat pentru anii care au trecut. Ne-am chinuit foarte mult, mai ales în ultimii doi ani când nu ne-am calificat pentru un singur punct. Sper ca anul acesta să reușim”, a spus Andrei Miron.

Căpitanul FC Botoșani spune că este pregătit din toate punctele de vedere și că așteaptă să debuteze la FC SB.

“Sunt pregătit din toate punctele de vedere. Nu cred că o să am probleme. Când o să intru, sper să-mi demonstrez valoarea și să rămân în echipă”, a mai spus Miron.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad