Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani. Leo Grozavu îl laudă pe antrenorul Croitoru: “Peste așteptări”

Published

on

FC Botoșani va juca duminică, în deplasare, împotriva formației Sepsi OSK, într-un meci în care presiunea mai mare va fi pe echipa antrenată de Marius Croitoru. Cu o victorie la Sf. Gheorghe, FC Botoșani își poate asigura prezența în play-off.

La conferința de presă organizată astăzi, Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi OSK, a lăudat echipa FC Botoșani și l-a felicitat pe Marius Croitoru pentru ceea ce a reușit în acest sezon.

“O partidă importantă dar nu așa cum vrea lumea să o facă, să transfere o partidă normală de fotbal într-un război. În niciun caz nu va fi așa. Întâlnim o echipă care este revelația acestui campionat. La plecarea în competiție au schimbat o serie de jucători, nu foarte mulți, au păstrat nucleul de bază. Au venit cu această noutate pe banca tehnică care s-a dovedit până în momentul de față, peste așteptări. Un antrenor tânăr, dornic, care joacă un fotbal ofensiv, modern, care atrage lumea în tribună. Îl felicit pe această cale. Mă cunoaște toată lumea, sunt un tip ambițios și indiferent de jocul pe care îl practic, îmi doresc să câștig. Fie ea partidă amicală sau oficială, îmi doresc să o câștig. Rămâne ca la final să vedem dacă am reușit. Mă bazez foarte mult pe jucătorii pe care îi am la dispoziție, o echipă care de la joc la joc a înțeles foarte multe din ceea ce eu le transmit”, a spus Leo Grozavu.

Partida dintre Sepsi și FC Botoșani se va juca duminică de la ora 17.00.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad