Connect with us

Sport

Leo Grozavu: “La acest meci voi fi mai relaxat”

Published

on

Leo Grozavu este cunoscut ca unul dintre cei mai vulcanici antrenori din Liga 1. Pe tot parcursul meciului este la marginea terenului, se agită și strigă la jucătorii săi.

El spune că duminică va fi mai relaxat la meciul cu FC Botoșani și că nu a uitat perioada în care a antrenat această echipă.

“Cei aproape patru ani petrecuți la Botoșani nu pot trece neobservați. Au însemnat și pentru mine ceva, am rămas într-o relație foarte bună cu toți oamenii de acolo. Probabil  că la acest meci voi fi mai relaxat. Botoșaniul a fost revelația acestui campionat prin ceea ce au arătat în partidele de campionat. Cred că sunt îndreptățiți să spere la un loc de play-off. Apoi este important și ce vor face în play-off. Din punctul meu de vedere, nu e totul să te califici în play-off. Sperăm să avem și noi posibilitatea, într-o perioadă cât mai scurtă, să ne batem pentru accederea în primii șase. În anii trecuți, echipele care au intrat în primele șase, mă refer la Iași, Sepsi, nu au mai reușit să se conecteze la acel play-off. Nu e suficient să te califici. Trebuie să și demonstrezi că te poți bate de la egal la egal cu ceilalți”, a adăugat Leo Grozavu.

Partida dintre Sepsi și FC Botoșani se va juca duminică de la ora 17.00.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad