Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani. M. Croitoru: “Este normal ca ei să fie favoriți”

Published

on

Marius Croitoru și-a schimbat discursul înaintea meciului cu Sepsi. Dacă până acum, înaintea meciurilor, el era foarte optimist și anunța că FC Botoșani merge să câștige indiferent de adversar, de această dată, a fost mai rezervat.

Antrenorul principal al FC Botoșani a lăudat echipa pregătită de Leo Grozavu și a spus că Sepsi este favorită.

“Va fi un meci foarte greu, un meci pe care îl disputăm după ce joacă contracandidatele noastre. Probabil va fi o presiune în plus. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, un antrenor foarte bun, un antrenor care cunoaște foarte bine Botoșaniul și este o ambiție în plus pentru el de a câștiga acest meci. În această perioadă a mai plecat unul care a lucrat la noi șase luni, cunoaște foarte bine echipa, jucătorii, calitățile lor individuale. (…) Sepsi este o echipă foarte bună, o echipă agresivă. Îl cunoaștem pe Leo foarte bine. În ultimele cinci meciuri are patru victorii și un egal. Nu cred că poziția în clasament contează foarte mult. Cei de la Sepsi au în componență jucători foarte buni, joacă pe teren propriu și este normal ca ei să fie favoriți”, a spus Marius Croitoru.

Chiar dacă în trecut Marius Croitoru și Leo Grozavu nu au avut o relație foarte bună, antrenorul botoșănean spune că nu va fi o luptă a orgoliilor.

“Lui Leo am avut ce să-i demonstrez când eram fotbalist. Acum nu am să demonstrez nimănui. Sunt angajatul FC Botoșani și trebuie să demonstrez celor care au crezut în mine atunci când m-au pus antrenor, că nu s-au înșelat”, a adăugat Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad