Connect with us

Politica

Gelu Graur: “Unii au început să-și depună demisiile”

Published

on

USR Botoșani riscă să rămână cu foarte puțini membri după scandalul izbucnit în aceste zile. Oamenii apropiați de Gelu Graur intenționează să se retragă.

Gelu Graur a câștigat competiția internă din USR și a fost desemnat candidat la Primăria Botoșani. În schimb, el nu a fost primul pe lista la Consiliul Local, ceea ce l-a determinat să renunțe la orice candidatură.

“Am venit de undeva din spate și l-am învins pe președintele Organizației Municipale USR Botoșani, deși au făcut tot ce se poate să anuleze voturi, au anulat șapte voturi, nu știu cine le-a numărat, nu s-a făcut o comisie. Problema cea mai mare este că nimeni din conducerea USR nu a explicat membrilor cum se votează. Au votat oamenii fără să știe despre ce este vorba. După vot, am fost întrebat ce căutam pe lista la consiliul local. Cum pot să te voteze oamenii la primărie și să nu te voteze la Consiliul Local?”, a afirmat Gelu Graur care spune că deja sunt membri USR Botoșani care demisionează din partid.

“Sunt discuții destul de virulente și violente. Există un grup de oameni care se simt trași pe sfoară de această conducere. Unii au început să-și depună demisiile, foarte multe declarații pe chat-ul USR în care oamenii nu se regăsesc în această modalitate de a conduce partidul. Cei din conducere nu recunosc că au vorbit cu mine despre prima poziție pe listă. Din punctul meu de vedere, la ora actuală nu e USR ci e un SRL”, a mai spus Gelu Graur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad